Proga odprta za ves promet

Foto: Bralec
Foto: Bralka
V UKC Ljubljana se zdravijo še trije v jeseniški bolnišnici se eden. Preiskava nesreče v teku. Odprli progo Jesenice- Nova Gorica.
Oglej si celoten članek

V UKC Ljubljana se zdravijo še trije poškodovani, ki so jih tja pripeljali po petkovi nesreči tovornega in potniškega vlada na Jesenicah, po besedah tamkajšnjih zdravnikov pa še ne bodo odpuščeni kmalu. Več bo znano po ponedeljkovi viziti.

V jeseniški bolnišnici pa ostaja še en poškodovani od osmih, ki so jih v petek sprejeli.

Poškodovanih 34 ljudi

V železniški nesreči, ki se je v petek zgodila v neposredni bližini železniške postaje na Jesenicah, je bilo poškodovanih 34 oseb, od tega 9 oseb huje. Štiri osebe, pri katerih je šlo predvsem za poškodbe obraznih kosti in hrbtenice, so sprejeli v UKC Ljubljana. Nasploh so poškodovani potniki utrpeli največ poškodb glave, obraza in vratu.

Na kraj nesreče se je odpravil tudi minister za promet Patrick Vlačič, ki je opozoril, da je potrebno nesrečo dobro raziskati. V kolikor se bo ugotovilo, da se lahko kaj takšnega ponovi, pa je potrebno spremeniti ukrepe in predpise na železnicah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.