Prometna nesreča dveh avtomobilov in avtobusa

prometna nesreča
Danes okoli 6. ure zjutraj se je na regionalni cesti med Mojstrano in Kranjsko Goro pri Belci zgodila prometna nesreča,v kateri so bilu udeleženi dve osebni vozili in avtobus.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo s Policijske uprave Kranj, potniki na avtobusu niso poškodovani, poškodovana pa sta druge dva udeleženca nesreče.

Bojan Kos, predstavnik za odnose z javnostmi na Policijski upravi Kranj, je pojasnil, da sta dve osebni vozili trčili v avtobus – najprej se je zaletela povzročiteljica nesreče, ki je zaradi spolzke ceste izgubila nadzor nad vozilom, potem pa še druga voznica, ki je peljala za njo in se ni mogla izgoniti trčenju. Potniki na avtobusu niso bili poškodovani, obema voznicama osebnih vozil pa so nudili zdravniško pomoč.

Zaradi nesreče je bila cesta več ur zaprta, policisti so izmenično uredili enosmerni obvoz preko kolesarske steze. Posledice so ble odstranjene nekaj pred 10. uro in promet je stekel nemoteno.

Ceste Huda prometna nesreča, umrl voznik avtomobila

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.