Prometna nesreča na štajerski AC: Trčili tovornjak in dva avta

Foto: PGD Dolnji Logatec Prometna nesreča, avto trčil v tovornjak
Štajerska avtocesta je zaradi prometne nesreče zaprta med priključkoma Domžale in Lukovica proti Mariboru.
Oglej si celoten članek

Na avtocesti nastaja kolona vozil, dolga približno tri kilometre. Nastal je daljši zastoj, potovalni čas se podaljša za približno 45 minut. Promet je preusmerjen na regionalno cesto Domžale-Želodnik-Lukovica, poroča Prometno-informacijski center za državne ceste. 

Po prvih podatkih so bila v prometni nesreči udeležena tri vozila, dva osebna avtomobila in tovornjak. Nihče naj se nebi huje poškodoval.

Čakalna doba je tudi na nekaterih mejnih prehodih. Vozniki avtomobilov na Dragonji za vstop v državo čakajo do ene ure, na mejnem prehodu Sečovlje pa čakajo pol ure.

Na gorenjski avtocesti je med priključkoma Brnik in Vodice v smeri Ljubljane oviran promet, na vozišče je zašla srna.

dezurni@zurnal24.si

 

*Fotografija je simbolična.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:30 10. Avgust 2019.

    Edina rešitev , da te kamionar ne stisne v kocko , je , da voziš samo po prehitevalnem pasu . …

  • 10:18 8. Avgust 2019.

    Glede na to da tovornjakarji velikokrat vozijo z manj kot 1m varnostne razdalje in na tempomatu ob spremljanju serije na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.