Slovenija
5795 ogledov

Prometna nesreča na štajerski AC: Trčili tovornjak in dva avta

Prometna nesreča, avto trčil v tovornjak PGD Dolnji Logatec
Štajerska avtocesta je zaradi prometne nesreče zaprta med priključkoma Domžale in Lukovica proti Mariboru.

Na avtocesti nastaja kolona vozil, dolga približno tri kilometre. Nastal je daljši zastoj, potovalni čas se podaljša za približno 45 minut. Promet je preusmerjen na regionalno cesto Domžale-Želodnik-Lukovica, poroča Prometno-informacijski center za državne ceste. 

Po prvih podatkih so bila v prometni nesreči udeležena tri vozila, dva osebna avtomobila in tovornjak. Nihče naj se nebi huje poškodoval.

Čakalna doba je tudi na nekaterih mejnih prehodih. Vozniki avtomobilov na Dragonji za vstop v državo čakajo do ene ure, na mejnem prehodu Sečovlje pa čakajo pol ure.

Na gorenjski avtocesti je med priključkoma Brnik in Vodice v smeri Ljubljane oviran promet, na vozišče je zašla srna.

dezurni@zurnal24.si

 

*Fotografija je simbolična.

Komentarjev 2
  • Žurnalček 10:30 10.avgust 2019.

    Edina rešitev , da te kamionar ne stisne v kocko , je , da voziš samo po prehitevalnem pasu . Za kaj takega pa ti mora biti vožnja z najmanj 130 mala malica ! Kdor tega ni sposoben , naj ...prikaži več gre po stari cesti ! Ne poslušajte DARS- o vožnji po normalnem pasu , kajti DARS spušča na AC Lenti-KP 1 X PREVELIKO ŠTEVILO VOZIL, DA BI TAISTA LAHKO DRŽALA VARNOSTNO RAZDALJO ! Tega pa Policisti ne razumejo - pač matematika ni njihov teren- in veselo merijo varnostno razdaljo.

  • moder 10:18 08.avgust 2019.

    Glede na to da tovornjakarji velikokrat vozijo z manj kot 1m varnostne razdalje in na tempomatu ob spremljanju serije na ekranu, tud kavo sem vidu da so kuhal že med vožnjo,... Tovornjaki bi mogli bit oštevilčeni in jasno označeni za ...prikaži več katero podjetje vozijo. Kot Pošta Slovenije. Polepljeni in oštevilčeni. Treba je te nore tovorne voznike spravit iz cest. Kake šane imaš, če te od zadaj priklopnik stisne?