Prometni kolaps na Gorenjskem: Kolona je dolga 11 kilometrov

Foto: epa
Foto: epa
Zastoj pred predorom Karavanke je trenutno daljši od 11 kilometrov, kolona vozil sega do Vrbe, so sporočili s PU Kranj.
Oglej si celoten članek

Za lokalni promet svetujejo izvoz Radovljica, za tiste, ki so namenjeni v Avstrijo, pa pot preko Ljubelja. Na prometnoinformcijskem centru potovalni čas iz Ljubljane do Karavank ocenjujejo na približno uro in 50 minut.

Na Policijski upravi (PU) Kranj voznike v koloni pozivajo, naj ustvarijo reševalni pas in spremljajo prometne informacije.

Po navedbah spletne strani prometnoinformacijskega centra predor Karavanke občasno zapirajo zaradi kontrole prometa na avstrijski strani. Zaradi gorečega vozila na avstrijski strani je bil predor danes sicer dobro uro zaprt v obe smeri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:00 17. Avgust 2022.

    Avstrijci kontrolirajo kdo in kaj prihaja v Avstrijo, zakaj naši politiki ne odločijo in kontrolirajo, kdo in kaj prihaja iz …

  • 16:45 17. Avgust 2022.

    Krivi Avstrijci zaradi neobstoječega shengena ,probleme imamo pa mi... To je tako opevana EU

  • 16:27 17. Avgust 2022.

    ja kaj je problem ... treba je biti glavni ... gnoj od slovečkov pač še ni izumil druge luknje ... …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.