Slovenija
9947 ogledov

Prometni kolaps na Gorenjskem: Kolona je dolga 11 kilometrov

Kolone na italijanski avtocesti epa
Zastoj pred predorom Karavanke je trenutno daljši od 11 kilometrov, kolona vozil sega do Vrbe, so sporočili s PU Kranj.

Za lokalni promet svetujejo izvoz Radovljica, za tiste, ki so namenjeni v Avstrijo, pa pot preko Ljubelja. Na prometnoinformcijskem centru potovalni čas iz Ljubljane do Karavank ocenjujejo na približno uro in 50 minut.

Na Policijski upravi (PU) Kranj voznike v koloni pozivajo, naj ustvarijo reševalni pas in spremljajo prometne informacije.

Po navedbah spletne strani prometnoinformacijskega centra predor Karavanke občasno zapirajo zaradi kontrole prometa na avstrijski strani. Zaradi gorečega vozila na avstrijski strani je bil predor danes sicer dobro uro zaprt v obe smeri.

 
Komentarjev 3
 • andrej084 18:00 17.avgust 2022.

  Avstrijci kontrolirajo kdo in kaj prihaja v Avstrijo, zakaj naši politiki ne odločijo in kontrolirajo, kdo in kaj prihaja iz a strijske smeri. Naj bo kolona tudi na a strijski strani Karavank, pa bodo jodlarji hitro obrnili ploščo. SAMO KAJ, ...prikaži več, KO NADI NE ZNAJO ALI NE UPAJO, ... BANANISTAN, KO TE VSI SOSEDI JEBEJO, PA NIC NE UKRENES...

 • Avatar Anion6anion
  Anion6anion 16:45 17.avgust 2022.

  Krivi Avstrijci zaradi neobstoječega shengena ,probleme imamo pa mi... To je tako opevana EU

 • lojs 16:27 17.avgust 2022.

  ja kaj je problem ... treba je biti glavni ... gnoj od slovečkov pač še ni izumil druge luknje ... mislim, da bi severni koreji prej naredili drugo luknjo kot pri nas ... žal je tako , da se sloveski ...prikaži več gnoj ne zmrda ... le kdo bo pokasiral provizije , prokleta banda oderuška in požrešna ... pa kaj vbam še manjka, banda ... GROZA