Prvaka z Androidom

Foto: Žurnal24 2X je prvi telefon z dvojedrnim procesorjem. Ker je to nova modna muha, lahko ta
Primerjava. Prvi telefon z dvojedrnim procesorjem LG optimus 2X in nadgradnja HTC desire S.
Oglej si celoten članek

Test. LG optimus 2X in HTC desire S sta trenutno vrh ponudbe telefonov z Androidom v Sloveniji. Aduta prvega sta zlasti dvojedrni engigaherčni procesor in grafični pospeševalnik geforce, desire S pa se lahko pohvali z odličnim 3,7 palca velikim S-LCD-zaslonom in izjemno kakovostno izdelavo. Ohišje je namreč iz enega kosa aluminija, le pokrovčka za anteno in baterijo na hrbtni strani sta plastična. Poleg njiju je na zadnji strani kamera, s katero lahko zajemate slike v velikosti petih milijonov slikovnih točk, kar je tri milijone pik manj kot pri slikah, ustvarjenih z 2X. Kakovost je sicer povsem primerljiva.

Foto: Žurnal24 desire_htc

 

 

Oba telefona omogočata povezovanje v splet prek omrežij HSDPA in domačega brezžičnega omrežja, z drugimi napravami pa jih lahko povežemo prek bluetootha. 2X ima poleg tega priključek HDMI, v prodajnem paketu pa vas že čaka kabel za povezavo na televizijski sprejemnik ali zunanji zaslon.

LG optimus 2X HTC desire S
zaslon 4-palčni, IPS LCD 3,7 palca, S-LCD
procesor Dvojedrni, 1 GHz 1 GHz
mere 124 x 63,2 x 11 mm 115 x 59,8 x 11,6 mm
kamera 8 milijonov točk 5 milijonov točk
cena Od 40 evrov Od enega evra
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.