Slovenija
20 ogledov

Prvaka z Androidom

2X je prvi telefon z dvojedrnim procesorjem. Ker je to nova modna muha, lahko ta Žurnal24 main
Primerjava. Prvi telefon z dvojedrnim procesorjem LG optimus 2X in nadgradnja HTC desire S.

Test. LG optimus 2X in HTC desire S sta trenutno vrh ponudbe telefonov z Androidom v Sloveniji. Aduta prvega sta zlasti dvojedrni engigaherčni procesor in grafični pospeševalnik geforce, desire S pa se lahko pohvali z odličnim 3,7 palca velikim S-LCD-zaslonom in izjemno kakovostno izdelavo. Ohišje je namreč iz enega kosa aluminija, le pokrovčka za anteno in baterijo na hrbtni strani sta plastična. Poleg njiju je na zadnji strani kamera, s katero lahko zajemate slike v velikosti petih milijonov slikovnih točk, kar je tri milijone pik manj kot pri slikah, ustvarjenih z 2X. Kakovost je sicer povsem primerljiva.

desire_htc | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

 

Oba telefona omogočata povezovanje v splet prek omrežij HSDPA in domačega brezžičnega omrežja, z drugimi napravami pa jih lahko povežemo prek bluetootha. 2X ima poleg tega priključek HDMI, v prodajnem paketu pa vas že čaka kabel za povezavo na televizijski sprejemnik ali zunanji zaslon.

LG optimus 2X HTC desire S
zaslon 4-palčni, IPS LCD 3,7 palca, S-LCD
procesor Dvojedrni, 1 GHz 1 GHz
mere 124 x 63,2 x 11 mm 115 x 59,8 x 11,6 mm
kamera 8 milijonov točk 5 milijonov točk
cena Od 40 evrov Od enega evra
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.