Prvi dnevi so ključni!

Foto: salvatiina@hotmail.com
Foto: salvatiina@hotmail.com
V nedeljo zvečer so kolo ukradli v Luciji, morda ga lahko s hitro akcijo pomagamo vrniti lastnici.
Oglej si celoten članek

Silvani so v nedeljo zvečer iz bloka v Luciji ukradli kolo dema tigra lady disc. Kolo je bele barve z rdečimi črtami in napisom znamke, ima pa tudi nekaj okrasnih nalepk z rožami. Sedež je črno-bel, vendar je bela barva postala nekoliko modrikasta. Na krmilu ima lučko, opremljeno pa je tudi z diski.

Ukradeno kolo Silvani veliko pomeni, saj ji ga je kupil fant, ki je založil svoje staro kolo, da si je ona lahko privoščila novega. Skupaj sta kolo izbrala, kolesarila, z njim se je Silvana vozila tudi v službo. Ko je videla, da so ji kolo ukradli, jo je to zelo prizadelo, saj si je tega kolesa močno želela. Kar peš ga je iskala v Luciji, Portorožu in drugih okoliških krajih, vendar ni imela sreče. Krajo je prijavila tudi policiji, a ni prepričana, da bodo lahko kako pomagali.

Ker je od kraje minilo le malo časa, obstaja še veliko možnosti, da ga kdo opazi in z informacijami pomaga lastnici. Najditelja čaka tudi bogata nagrada. Če lahko Silvani kakorkoli pomagate pri iskanju njenega kolesa, ji to sporočite na salvatiina@hotmail.com.

 

So tudi vam ukradli kolo in bi želeli, da vam ga pomagamo najti? Pošljite podatke prek spodnjega obrazca.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.