Slovenija
33 ogledov

Prvi dnevi so ključni!

Ukradeno kolo. salvatiina@hotmail.com
V nedeljo zvečer so kolo ukradli v Luciji, morda ga lahko s hitro akcijo pomagamo vrniti lastnici.

Silvani so v nedeljo zvečer iz bloka v Luciji ukradli kolo dema tigra lady disc. Kolo je bele barve z rdečimi črtami in napisom znamke, ima pa tudi nekaj okrasnih nalepk z rožami. Sedež je črno-bel, vendar je bela barva postala nekoliko modrikasta. Na krmilu ima lučko, opremljeno pa je tudi z diski.

Ukradeno kolo Silvani veliko pomeni, saj ji ga je kupil fant, ki je založil svoje staro kolo, da si je ona lahko privoščila novega. Skupaj sta kolo izbrala, kolesarila, z njim se je Silvana vozila tudi v službo. Ko je videla, da so ji kolo ukradli, jo je to zelo prizadelo, saj si je tega kolesa močno želela. Kar peš ga je iskala v Luciji, Portorožu in drugih okoliških krajih, vendar ni imela sreče. Krajo je prijavila tudi policiji, a ni prepričana, da bodo lahko kako pomagali.

Ker je od kraje minilo le malo časa, obstaja še veliko možnosti, da ga kdo opazi in z informacijami pomaga lastnici. Najditelja čaka tudi bogata nagrada. Če lahko Silvani kakorkoli pomagate pri iskanju njenega kolesa, ji to sporočite na salvatiina@hotmail.com.

 

So tudi vam ukradli kolo in bi želeli, da vam ga pomagamo najti? Pošljite podatke prek spodnjega obrazca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.