Prvi jo je oplazil, drugi povozil

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Ceste so danes zahtevale dve življenji. Na primorski avtocesti je umrla ženska, ki je iz neznanih razlogov zapustila vozilo, v Ljubljani pa 86-letni kolesar.
Oglej si celoten članek

31-letnica iz okolice Ajdovščine je na odstavnem pasu avtoceste pri kraju Logatec ustavila osebno vozilo znamke Suzuki Baleno. Ko je bila izven vozila, je stopila na desni prometni pas avtoceste v času, ko je po omenjenem pasu pripeljal 29-letni voznik tovornega vozila. Poljski državljan je 31-letnico oplazil, tako da jo je odbilo po vozišču. V tem trenutku je po istem prometnem pasu avtoceste pripeljal 22-letni voznik tovornega vozila, prav tako poljski državljan, kateri je 31-letnico povozil, so sporočili iz PU Ljubljana.

"31-letnica je v nesreči utrpela tako hude telesne poškodbe, da je na kraju
za posledicami poškodb umrla,"
je zatrdila tiskovna predstavnica na PU Ljubljana Maja Adlešič.

Kolesar zavijal
Policija je bila o prvi prometni nesreči obveščena okoli 9. ure. "Udeležena sta bila tovorno vozilo in kolesar, ki je umrl,'' je povedala Adlešičeva.

Po prvih ugotovitvah je znano, da je 86-letni Ljubljančan na kolesu zapeljal na Kajuhovo ulico in jo želel prečkati. V tistem trenutku je iz smeri Litijske ceste v smeri Zaloške pripeljal 40-letni voznik tovornega vozila, ki je s sprednjim delom trčil v kolesarja.

Telesne poškodbe so bile tako hude, da je kolesar na kraju nesreče umrl. Kraj prometne nesreče sta si ogledala preiskovalni sodnik in tožilka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.