Prvi podrl pešca, drugi s ceste zrinil avto

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Policisti prosijo za pomoč: voznika, ki je v ponedeljek zjutraj zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča trčil v 15-letnega pešca na lokalni cesti Kompole-Opoka, pozivajo, naj pokliče na policijo. Zaradi razjasnitve okoliščin pa iščejo morebitne očividce prometne nesreče na avtocesti izven naselja Lopata, so sporočili s Policijske uprave Celje.
Oglej si celoten članek

V prvi nesreči je neznani voznik belega osebnega vozila zaradi vožnje preblizu desnega roba trčil v 15-letnega pešca. Po nesreči je ustavil in se pozanimal o zdravstvenem stanju pešca, ko pa mu je ta zatrdil, da je z njim vse v redu, je odpeljal naprej. Na Policijski upravi Celje so pojasnili, da je pešec pozneje zaradi bolečin poiskal zdravniško pomoč v Splošni bolnišnici Celje.

Voznika na policiji zato prosijo, naj pokliče na telefonsko številko Policijske postaje Celje 03/542 64 00 oziroma na telefonsko številko 113.

Odpeljal je naprej

Druga prometna nesreča se je zgodila v ponedeljek ob 22.30 na avtocesti izven naselja Lopata v smeri proti Mariboru. Neznani voznik temnejšega vozila je po prehitevalnem pasu prehiteval vozilo 44-letnika. Ko ga je že skoraj prehitel, ga je zaneslo v desno, zato je 44-letnik s prednjim levim delom trčil v prednje desno kolo neznančevega vozila.

Neznani voznik je po trčenju odpeljal v smeri proti Celju, vozilo 44-letnika pa je odbilo v desno, kjer je najprej zapeljal na začetek varnostne ograje, nato pa na brežino ter v drevo. V prometni nesreči se je huje poškodoval njegov 42-letni sopotnik, so sporočili s celjske policijske uprave.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.