Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

Prvi podrl pešca, drugi s ceste zrinil avto

Policija Andrej Leban
Policisti prosijo za pomoč: voznika, ki je v ponedeljek zjutraj zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča trčil v 15-letnega pešca na lokalni cesti Kompole-Opoka, pozivajo, naj pokliče na policijo. Zaradi razjasnitve okoliščin pa iščejo morebitne očividce prometne nesreče na avtocesti izven naselja Lopata, so sporočili s Policijske uprave Celje.

V prvi nesreči je neznani voznik belega osebnega vozila zaradi vožnje preblizu desnega roba trčil v 15-letnega pešca. Po nesreči je ustavil in se pozanimal o zdravstvenem stanju pešca, ko pa mu je ta zatrdil, da je z njim vse v redu, je odpeljal naprej. Na Policijski upravi Celje so pojasnili, da je pešec pozneje zaradi bolečin poiskal zdravniško pomoč v Splošni bolnišnici Celje.

Voznika na policiji zato prosijo, naj pokliče na telefonsko številko Policijske postaje Celje 03/542 64 00 oziroma na telefonsko številko 113.

Odpeljal je naprej

Druga prometna nesreča se je zgodila v ponedeljek ob 22.30 na avtocesti izven naselja Lopata v smeri proti Mariboru. Neznani voznik temnejšega vozila je po prehitevalnem pasu prehiteval vozilo 44-letnika. Ko ga je že skoraj prehitel, ga je zaneslo v desno, zato je 44-letnik s prednjim levim delom trčil v prednje desno kolo neznančevega vozila.

Neznani voznik je po trčenju odpeljal v smeri proti Celju, vozilo 44-letnika pa je odbilo v desno, kjer je najprej zapeljal na začetek varnostne ograje, nato pa na brežino ter v drevo. V prometni nesreči se je huje poškodoval njegov 42-letni sopotnik, so sporočili s celjske policijske uprave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.