Najprej trčil v vozilo, nato pa še v ograjo

Foto: PP Metlika
Foto: PP Metlika
Policisti Policijske postaje Novo mesto so v noči na soboto obravnavali voznika, ki je povzročil dve prometni nesreči.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili iz Policijske postaje Novo mesto so se 23.9. malo pred 22.uro odzvali na klic iz gostinskega lokala na Dolžu. Voznik osebnega vozila je na parkirnem prostoru trčil v vozilo in pobegnil s kraja nesreče.

Policisti so voznika na podlagi opisa izsledili pri Zajčjem ter ga zaustavili. Prav tako so ugotovili, da je 39-letni kršitelj povzročil še eno nesrečo, ko se je peljal iz smeri Dolža proti Zajčjem vrhu. Zaradi neprilagojene hitrosti je v ovinku izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste ter trčil v betonsko ograjo ob stanovanjski hiši. 

Povzročitelj ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, poleg tega je imel v litru izdihanega zraka 0,65 mg alkohola. 

Vozniku so zasedli vozilo in o vseh kršitvah z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

*Slika je simbolična

Slovenija Policija imela v nedeljo polne roke dela Štajerska avtocesta Peško po trčenju odbilo, padla pod drugo vozilo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:56 26. September 2022.

    Gledaš bilo kuda, kretena ima svuda...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.