PS: omejili bi tudi zadolževanje za naložbe

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Fiskalno pravilo, kakršno je predlagano, bi omejilo zadolževanje tudi za naložbe, za katere se je smiselno zadolžiti, so danes povedali v Pozitivni Sloveniji.
Oglej si celoten članek

Na to sta na novinarski konferenci opozorili Maša Kociper in Alenka Bratušek iz Pozitivne Slovenije. Zato vpisa fiskalnega pravila v ustavo ne podpirajo. "Naj nehajo sanjati, da bo fiskalno pravilo resilo slovenijo in se primejo dela, to so reforme," sta opozorili.

Pri reševanju bank je Bratuškova povedala, da so pri ocenah učinkov predlaganih rešitev najdlje pogajanja o holdingu, ki pa je hkrati za reševanje razmer najmanj nujen. Zakon sicer z njimi še ni v celoti usklajen, je še povedala Bratuškova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 22:09 18. Avgust 2012.

    Katere naložbe pa so smiselne?<br /><br />A zokijev štadion seveda, a nje?

  • 01:03 18. Avgust 2012.

    Ne govort pa nič povedat. Katere naložbe pa so smiselne? Ajde , da vidimo kolk ste stručkoti. Doslej je PS …

  • 23:00 17. Avgust 2012.

    Morda sem bil v prejšnjem komentarju malce preoster.<br />Od Alenke Bratušek, inženirke tekstilne tehnologijein z magisterijem s FDV-ja, je verjetno …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.