PS: Paranoja ministra Gorenaka je odveč

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Minister Vinko Gorenak v svojem blogu navaja, da se v Pozitivni Sloveniji sestajajo s predstavniki policijskih sindikatov in skupaj z njimi pripravljajo interpelacijo zoper njega.
Oglej si celoten članek

V Pozitivni Sloveniji (PS) so zanikali namigovanja ministra za notranje zadeve Vinka Gorenaka o tem, da se sestajajo s predstavniki policijskih sindikatov in skupaj z njimi pripravljajo interpelacijo zoper njega. "Ministrova paranoja je odveč, njegovi neuradni podatki, ki jih navaja v svojem blogu, pa povsem zgrešeni," pojasnjujejo.

Gorenak je na svoji spletni strani namreč objavil zapis, v katerem navaja, da se po njegovih neuradnih, a dokaj zanesljivih podatkih vsaj eden od policijskih sindikatov sestaja s predstavniki omenjene stranke in pomaga pisati interpelacijo zoper njega. "Če podatki držijo, potem ne gre več za sindikalizem v korist policistov, temveč za politiko," je še zapisal minister.

"Kot najmočnejša opozicijska stranka se resda sestajamo tudi s predstavniki različnih sindikatov, civilne družbe, nevladnih organizacij, strokovne in druge javnosti, pri čemer so naša prizadevanja usmerjena v dialog o pomembnih družbenih vprašanjih," še odgovarjajo v PS.

Na drugi strani pa tudi Gorenak v svojem zapisu zagotavlja: "Delal bom za ekonomsko samostojno Slovenijo, dokler pač bom, in ne za ohranitev svojega položaja. S tem naj računajo sindikalisti, kot tudi opozicija."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:08 7. Maj 2012.

    Skrb vzbujajoče je, da je postal minister za notranje zadeve človek, kot pes zvest svojemu fuhrerju in res srhljivo obenem, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.