Psa živela v lastnih iztrebkih

Foto: bralka zanemarjanje psov Foto: bralka zanemarjanje psov Foto: bralka zanemarjanje psov Foto: bralka zanemarjanje psov Foto: bralka zanemarjanje psov Foto: bralka zanemarjanje psov Foto: bralka zanemarjanje psov Foto: bralka zanemarjanje psov
Psa, ki sta že dlje časa živela v katastrofalnih razmerah, so pristojne službe lastniku odvzele.
Oglej si celoten članek

Bralka nam je posredovala fotografije psov, ki sta živela v katastrofalnih razmerah. "Psa živita v katastrofalnih razmerah, beton je poln pasjih iztrebkov. Pesjak, ki je bolj kletka, ni bil počiščen že leta in leta. Sestradana sta do kosti," je zapisala bralka. O razmerah, v katerih sta živela psa pasme brak jazbečar, je obvestila tudi veterinarsko upravo.

Za psa je skrbel starejši gospod, ki psoma po besedah bralke ni nudil ne hrane ne vode. Sama jima je zato ob ogledu njunega bivališča prinesla tako hrano kot vodo.

Kraj si je ogledala pristojna inšpektorica. Po besedah bralke so nato psa odpeljali v eno od zavetišč za živali, kjer ju bodo oskrbeli.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 20:06 19. Marec 2019.

    Prosim, zvišajte kazni zaradi mučenja, drugače se take stvari ne bojo nikoli končale!!!

  • 18:08 1. Oktober 2011.

    Slovenska drhal iz parlamenta da vam jebem mater in boga! za take zločine je potrebno sprejeti zakon :najnižja kazen 10 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.