Slovenija > Jaz poročam
46 ogledov

Psa živela v lastnih iztrebkih

zanemarjanje psov
1/8
bralka
Psa, ki sta že dlje časa živela v katastrofalnih razmerah, so pristojne službe lastniku odvzele.

Bralka nam je posredovala fotografije psov, ki sta živela v katastrofalnih razmerah. "Psa živita v katastrofalnih razmerah, beton je poln pasjih iztrebkov. Pesjak, ki je bolj kletka, ni bil počiščen že leta in leta. Sestradana sta do kosti," je zapisala bralka. O razmerah, v katerih sta živela psa pasme brak jazbečar, je obvestila tudi veterinarsko upravo.

Za psa je skrbel starejši gospod, ki psoma po besedah bralke ni nudil ne hrane ne vode. Sama jima je zato ob ogledu njunega bivališča prinesla tako hrano kot vodo.

Kraj si je ogledala pristojna inšpektorica. Po besedah bralke so nato psa odpeljali v eno od zavetišč za živali, kjer ju bodo oskrbeli.

Komentarjev 2
  • Mepi 20:06 19.marec 2019.

    Prosim, zvišajte kazni zaradi mučenja, drugače se take stvari ne bojo nikoli končale!!!

  • Boris Odreitz 18:08 01.oktober 2011.

    Slovenska drhal iz parlamenta da vam jebem mater in boga! za take zločine je potrebno sprejeti zakon :najnižja kazen 10 let zapora 10 000 evrov globe če ne boste tega sprejeli bodite prokleti in naju vas prokletstvo na vsakem koraku ...prikaži več najde in da se vi znajdete v taki situaciji moje prisrčne želje ne pa da se jebete en drugega vsaj po+klali bi se že lahko med seboj ker tako in tako nič dobrega ne storite Prokleti državni zbor nocoj vas bom pošteno preklinjal in vse vernike bogokletne cerkve vabim na skupno preklinjanje državnega zbora da jih hudič pobere zaradi njihovih zločinov!