Ptuj: eden mrtev, dva hudo ranjena

Foto: Žurnal24 Po prometni nesreči. (Foto: Bralec)
Na cesti Pragersko–Ptuj je nekaj minut pred poldnevom prišlo do hude nesreče. 33-letnik je umrl, dva sta huje poškodovana.
Oglej si celoten članek

33-letni moški iz okolice Ljutomera je iz smeri Pragerskega proti Ptuju vozil osebni avtomobil opel astra karavan. Izven naselja Cirkovce je nenadoma zapeljal v levo, na nasprotno smerno vozišče, kjer je čelno trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil audi A4 karavan, ki ga je vozil 47-letni moški iz okolice Maribora, so sporočili s PU Maribor.

Foto: Žurnal24

 


V prometni nesreči sta bila voznika in 47-letna sopotnica v astri hudo telesno poškodovani, zato so jih z reševalnim vozilom odpeljali v ZD Ptuj. 33-letni moški je v bolnišnici umrl.

Boleči vratovi in zmečkana pločevina
Nesreča, ki se je zgodila že v jutranji konici, pa je stotinam voznikom dodobra otežila jutranjo pot v Ljubljano. Pri Dragomlju sta trčili dve vozili, pri čemer so se štirje ljudje lažje poškodovali, je za Žurnal24 povedal tiskovni predstavnik ljubljanske PU Vinko Stojnšek.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.