Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Ptuj: eden mrtev, dva hudo ranjena

Po prometni nesreči. (Foto: Bralec) Žurnal24 main
Na cesti Pragersko–Ptuj je nekaj minut pred poldnevom prišlo do hude nesreče. 33-letnik je umrl, dva sta huje poškodovana.

33-letni moški iz okolice Ljutomera je iz smeri Pragerskega proti Ptuju vozil osebni avtomobil opel astra karavan. Izven naselja Cirkovce je nenadoma zapeljal v levo, na nasprotno smerno vozišče, kjer je čelno trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil audi A4 karavan, ki ga je vozil 47-letni moški iz okolice Maribora, so sporočili s PU Maribor.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 


V prometni nesreči sta bila voznika in 47-letna sopotnica v astri hudo telesno poškodovani, zato so jih z reševalnim vozilom odpeljali v ZD Ptuj. 33-letni moški je v bolnišnici umrl.

Boleči vratovi in zmečkana pločevina
Nesreča, ki se je zgodila že v jutranji konici, pa je stotinam voznikom dodobra otežila jutranjo pot v Ljubljano. Pri Dragomlju sta trčili dve vozili, pri čemer so se štirje ljudje lažje poškodovali, je za Žurnal24 povedal tiskovni predstavnik ljubljanske PU Vinko Stojnšek.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.