Pustil jo je po Facebooku, razbila mu je avto

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Po tem, ko je je fant pustil kar preko Facebooka, je takrat že njegova bivša punca sedla v njegov avto in se z zaletela v stavbo kjer je delal.
Oglej si celoten članek

Po dveh letih zveze se je Davy Jones, ki je imel s Claire Holley malega otroka, odločil, da z zvezo prekine. To je storil kar tako, da je status na socialnem omrežju Facebook iz v vezi spremenil v samski.

A Claire ni obupala. Na Facebooku je objavila, da ji je zlomil srce in kako depresivna je. V sms sporočilih ga je prosila, naj se vrne, da ga to prosi tudi otrok. Da ne bi prejemal več njenih sms sporočil, je takrat že bivši fant ugasnil mobilni telefon.

Ogorčena 31-letnica s strtim srcem se je zato odločila za maščevalno potezo. Po tem ko je popila nekaj kozarcev vodke in vina, je sedla za volan njegovega jeklenega konjička in zapeljala v steklena vrata bovling centra v katerem je delal, še poroča Huffington Post.

Maščevanje pa je posnela tudi varnostna kamera. Ogledate si ga lahko tu. Sicer pa v nesreči na srečo ni bil poškodovan nihče. Je pa obupana voznica povzročila materialno škodo v višini več kot 100. tisoč evrov.

Sodišče je Claire vzelo vozniško, niso pa ji dodelili zaporne kazni, saj je bila, kot so pojasnili "v težkem emocialnem stanju".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:53 15. April 2012.

    še prepisati ne znate<br /><br />She admitted at an earlier hearing to driving dangerously, drink-driving and two assaults on police …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.