Slovenija > Črna kronika
32 ogledov

Pustil jo je po Facebooku, razbila mu je avto

nesreča Youtube
Po tem, ko je je fant pustil kar preko Facebooka, je takrat že njegova bivša punca sedla v njegov avto in se z zaletela v stavbo kjer je delal.

Po dveh letih zveze se je Davy Jones, ki je imel s Claire Holley malega otroka, odločil, da z zvezo prekine. To je storil kar tako, da je status na socialnem omrežju Facebook iz v vezi spremenil v samski.

A Claire ni obupala. Na Facebooku je objavila, da ji je zlomil srce in kako depresivna je. V sms sporočilih ga je prosila, naj se vrne, da ga to prosi tudi otrok. Da ne bi prejemal več njenih sms sporočil, je takrat že bivši fant ugasnil mobilni telefon.

Ogorčena 31-letnica s strtim srcem se je zato odločila za maščevalno potezo. Po tem ko je popila nekaj kozarcev vodke in vina, je sedla za volan njegovega jeklenega konjička in zapeljala v steklena vrata bovling centra v katerem je delal, še poroča Huffington Post.

Maščevanje pa je posnela tudi varnostna kamera. Ogledate si ga lahko tu. Sicer pa v nesreči na srečo ni bil poškodovan nihče. Je pa obupana voznica povzročila materialno škodo v višini več kot 100. tisoč evrov.

Sodišče je Claire vzelo vozniško, niso pa ji dodelili zaporne kazni, saj je bila, kot so pojasnili "v težkem emocialnem stanju".

Komentarjev 1
  • kmetek 17:53 15.april 2012.

    še prepisati ne znateShe admitted at an earlier hearing to driving dangerously, drink-driving and two assaults on police officers as she was restrained.The defendant was sentenced to nine months in jail, suspended for two years, when she ...prikaži več appeared at the court.She was also banned from the road for 18 months for drink-driving.Holley was also given a two-year community order with a four-month curfew between 8pm and 7am.Geoff Whelan, prosecuting, told the court Holley and Mr Jones had been in a two-year relationship and had one child together.