Raje odcepitev kot Zokija za premierja

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Med že tako napetim dvobojem med nogometaši Maribora in Olimpije so ozračje dodatno pogreli navijači Viol s političnim transparentom.
Oglej si celoten članek

Sicer pa je današnji nogometni derbi, ki se je končal z izidom 2:2, po avgustovskem spopadu v Ljubljani spet zaznamovalo nasilje navijačev. Skupini Viol in Green Dragonsov so pripadnost svojima kluboma izkazali s pretepom, v katerem jo je en navijač skupil. Tekme sicer ni videlo več deset navijačev, ki jih je policija priprla še pred prvim sodnikovim žvižgom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 27

  • 18:26 1. November 2011.

    ŠTAJERCI , SRAM ME JE, DA SEM SLOVENEC !!!

  • 18:23 1. November 2011.

    Govorite kar hočete iz vaših bolanih glav, vendar ko pridejo ljudje iz ruralnih sredin v LJ na koncerte v Stožice …

  • 18:15 1. November 2011.

    Kolk gnarja od orožja je pristalo pa v tvojem žepu od kraje orožja, ko tako fanatično zagovarjaš malega Hitlerja ampak …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.