Slovenija
21 ogledov

Raje odcepitev kot Zokija za premierja

Viole in Zoran Janković Anže Petkovšek
Med že tako napetim dvobojem med nogometaši Maribora in Olimpije so ozračje dodatno pogreli navijači Viol s političnim transparentom.

Sicer pa je današnji nogometni derbi, ki se je končal z izidom 2:2, po avgustovskem spopadu v Ljubljani spet zaznamovalo nasilje navijačev. Skupini Viol in Green Dragonsov so pripadnost svojima kluboma izkazali s pretepom, v katerem jo je en navijač skupil. Tekme sicer ni videlo več deset navijačev, ki jih je policija priprla še pred prvim sodnikovim žvižgom.

Komentarjev 27
  • Žurnalček 18:26 01.november 2011.

    ŠTAJERCI , SRAM ME JE, DA SEM SLOVENEC !!!

  • Žurnalček 18:23 01.november 2011.

    Govorite kar hočete iz vaših bolanih glav, vendar ko pridejo ljudje iz ruralnih sredin v LJ na koncerte v Stožice , jim tako brada dol pade , ko vidijo kompleks , da pozabijo , kje so parkirali. Tisti , ki ...prikaži več "izgubijo " avto , ali pa ne najdejo v garaži več svojega avtobusa, dobro vedo in tudi vidijo v živo , kaj so Stožice in kaj lahko sposoben človek naredi za časa svojega županovanja. Videno je za njih takšen šok, kakšen bi šele bil , da se sprehodijo po Rivjeri , da lahko stokrat črnite z floskulami Zokija , pa vam ne bo uspelo ustaviti glasovanje za njega v vaši neljubljanski sredini !!

  • Žurnalček 18:15 01.november 2011.

    Kolk gnarja od orožja je pristalo pa v tvojem žepu od kraje orožja, ko tako fanatično zagovarjaš malega Hitlerja ampak res malega.