Raje smo doma na toplem

Foto: Žurnal24 Za okrepčanje s kuhanim vinom na Titovem trgu poskrbi Elvis Bužinel. (Foto: Jane
Praznično vzdušje. Ni tradicije, kot jo ima prestolnica. Upajo na spremembe.
Oglej si celoten članek

“Po ocenah lahko rečem le to, da je Ljubljana eno od redkih, če ne celo edino mesto v Sloveniji, ki v decembrskem času dnevno živi. Podobno vzdušje si seveda že nekaj let želimo obuditi tudi v Kopru in verjamemo, da nam bo na dolgi rok tudi uspelo,” pravi Tatjana Kozlovič, vodja Turistične organizacije Koper.

"Dogodkov je tudi letos veliko in prepričani smo, da lahko večina najde nekaj po svojem okusu. Pričakovati tak obisk, kot ga ima Ljubljana, pa bi bilo skoraj nerealno. Navade ljudi je namreč najtežje spreminjati,” o tem, zakaj se stojnice v obalnih mestih ne primejo kot drugje, pravi Kozlovičeva.
Foto: Žurnal24 Izola

 

V Piranu nakit, Izola še čaka
V Piranu so predpraznične stojnice z gostinsko ponudbo in z za ta čas predpisanim kuhančkom nadvse redke, je pa na Tartinijevem trgu skozi vse leto vsak dan nekaj stojnic s spominki, nakitom in priložnostnimi darili; te dni so že praznično okrašene.

Izola, eno od najlepše okrašenih mest, pa bo s stojnicami počakala do zadnjega tedna; postavljene bodo pred kulturnim domom, kjer bodo prireditve za otroke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.