Razbijali, vlamljali in kradli

Foto: Žurnal24
Policisti so imeli kar nekaj dela s tatvinami in vlomi. Neznanci so kradli gorivo, cigarete, pijače, sode za med ...
Oglej si celoten članek

V preteklem dnevu so pomurski policisti obravnavali dve prometni nesreči z gmotno škodo, zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa so pridržali dva voznika osebnih avtomobilov in kolesarja.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali v dopoldanskem času, in sicer na relaciji Murska Sobota–Gornja Radgona–Ihova–Ljutomer.

Nekaj dela so imel tudi z vlomi in tatvinami. V Ljutomeru je neznanec iz objestnosti razbil izložbeno steklo in povzročil za 200 evrov gmotne škode. V Lendavi je nekdo ukradel dva odlitka ornamenta iz aluminijaste zlitine v vrednosti dva tisoč evrov. V Predanovcih je neznanec ukradel gorivo iz delovnega stroja, na Vaneči drva, v Murski Soboti pa je ženska v svojega jeklenega konjička natočila za 10 evrov goriva in odpeljala brez plačila.

Tudi na Primorskem ni šlo brez vlomov. V Goriških brdih je nekdo v noči na soboto vlomil v čebelnjak ter ukradel 15 aluminijastih 30-litrskih sodov za med. Pri čebelnjaku je lastnik imel parkirane še štiri traktorske priključke, ki jih je storilec naložil na tovornjak in odpeljal neznano kam. Lastniku je s tem povzročil za 1.500 evrov materialne škode.

V noči na soboto pa je neznanec vlomil v skladišče gostinskega lokala v Godoviču in si postregel z nekaj steklenicami žganih pijač, energijsko pijačo ter več zavojev cigaret. Višina škode še ni znana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.