Slovenija > Črna kronika
32 ogledov

Razbijali, vlamljali in kradli

Žurnal24 main
Policisti so imeli kar nekaj dela s tatvinami in vlomi. Neznanci so kradli gorivo, cigarete, pijače, sode za med ...

V preteklem dnevu so pomurski policisti obravnavali dve prometni nesreči z gmotno škodo, zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa so pridržali dva voznika osebnih avtomobilov in kolesarja.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali v dopoldanskem času, in sicer na relaciji Murska Sobota–Gornja Radgona–Ihova–Ljutomer.

Nekaj dela so imel tudi z vlomi in tatvinami. V Ljutomeru je neznanec iz objestnosti razbil izložbeno steklo in povzročil za 200 evrov gmotne škode. V Lendavi je nekdo ukradel dva odlitka ornamenta iz aluminijaste zlitine v vrednosti dva tisoč evrov. V Predanovcih je neznanec ukradel gorivo iz delovnega stroja, na Vaneči drva, v Murski Soboti pa je ženska v svojega jeklenega konjička natočila za 10 evrov goriva in odpeljala brez plačila.

Tudi na Primorskem ni šlo brez vlomov. V Goriških brdih je nekdo v noči na soboto vlomil v čebelnjak ter ukradel 15 aluminijastih 30-litrskih sodov za med. Pri čebelnjaku je lastnik imel parkirane še štiri traktorske priključke, ki jih je storilec naložil na tovornjak in odpeljal neznano kam. Lastniku je s tem povzročil za 1.500 evrov materialne škode.

V noči na soboto pa je neznanec vlomil v skladišče gostinskega lokala v Godoviču in si postregel z nekaj steklenicami žganih pijač, energijsko pijačo ter več zavojev cigaret. Višina škode še ni znana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.