Razdelili bodo 10.000 bonov za brezplačna kosila

Foto: Aleja
Foto: Aleja
Nakupovalno središče Aleja, ki je pred kratkim odprlo svoja vrata, bo razdelilo 10.000 bonov za brezplačna kosila.
Oglej si celoten članek

Nakupovalno središče Aleja, ki se nahaja v ljubljanski Šiški, podarja bon za kosilo v vrednosti 7 evrov na osebo. Bone delijo hostese v centru Ljubljane, razdelili jih bodo med podjetja v bližini trgovskega centra, dobili pa jih bodo lahko tudi poslušalci Radia Antena in Radia 2, so nam pojasnili v marketingu nakupovalnega središča. 

Bone delijo naključnim mimoidočim v centru, ki sodelujejo v njihovi anketi. Delili jih bodo še ta in prihodnji teden, prejemniki pa bodo bone lahko izkoristili do 19. junija. 

Bone bodo obiskovalci Aleje lahko unovčili v restavracijah Boul, Chianti, Chuty's, Han, Imperio Mexicano, Lars & Sven, McDonald's in Vino & Ribe. 

Aleja se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Posebnost najsodobnejšega nakupovalnega središča pa je Aleja Sky z bogatim kulinaričnim oddelkom in ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.