Slovenija
2825 ogledov

Razdelili bodo 10.000 bonov za brezplačna kosila

Aleja Aleja
Nakupovalno središče Aleja, ki je pred kratkim odprlo svoja vrata, bo razdelilo 10.000 bonov za brezplačna kosila.

Nakupovalno središče Aleja, ki se nahaja v ljubljanski Šiški, podarja bon za kosilo v vrednosti 7 evrov na osebo. Bone delijo hostese v centru Ljubljane, razdelili jih bodo med podjetja v bližini trgovskega centra, dobili pa jih bodo lahko tudi poslušalci Radia Antena in Radia 2, so nam pojasnili v marketingu nakupovalnega središča. 

Bone delijo naključnim mimoidočim v centru, ki sodelujejo v njihovi anketi. Delili jih bodo še ta in prihodnji teden, prejemniki pa bodo bone lahko izkoristili do 19. junija. 

Bone bodo obiskovalci Aleje lahko unovčili v restavracijah Boul, Chianti, Chuty's, Han, Imperio Mexicano, Lars & Sven, McDonald's in Vino & Ribe. 

Aleja se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Posebnost najsodobnejšega nakupovalnega središča pa je Aleja Sky z bogatim kulinaričnim oddelkom in ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem.

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.