Razpis za mlade goriške bende

Foto: Žurnal24 Natečaj je namenjen vsem mladim in morda zapostavljenim, neuveljavljenim ali neu
Od Soče do Korna Vol.2. S kompilacijsko zgoščenko bodo promovirali glasbeno sceno na Goriškem.
Oglej si celoten članek

Zavod neinstitucionalne kulture Masovna, ki upravlja s kulturnim centrom Mostovna, je 1. marca objavil razpis za sodelovanje mladih, še neuveljavljenih glasbenih skupin na kompilacijski zgoščenki z naslovom Od Soče do Korna Vol.2.

Letošnja izdaja bo nadgradnja prve, saj bo poleg glasbe vsebovala tudi fotografski in videomaterial. Glavni namen zgoščenke, ki bo natisnjena v tisoč izvodih, je predstaviti in promovirati delujočo glasbeno sceno na Goriškem. Na njej je prostora za od deset do 12 bendov.

Avtorska glasba
Na razpis se lahko v 30 dneh od dneva objave prijavijo glasbene skupine z goriškega območja, ki izvajajo avtorsko glasbo in v katerih je večina članov mlajših od 30 let, ter si zagotovijo vsaj polurni nastop v živo. Kompilacija bo uradno predstavljena ob odprtju nove sezone Mostovne oktobra 2010, sledila pa bo promocijska turneja vseh sodelujočih skupin po mladinskih centrih in klubih po Sloveniji, pa tudi v tujini.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.