Redarja nista kriva

Foto: Nino Verdnik
Foto: Nino Verdnik
Ne redar, ki naj bi odtujeval rezervne dele z avtomobila, ne redar, ki naj bi natakarici brizgnil solzivec v kavo, nista kriva.
Oglej si celoten članek

"Postopek je končan. Redar ni kriv," so sporočili z mariborske občine. Redar je namreč z zapuščenega avtomobila odtujeval rezervne dele, in čeprav naj bi mu najprej grozila opomin in denarna kazen, je zdaj po besedah občinarjev dokazal, da je "bil z lastnikom zapuščenega avtomobila dogovorjen, da lahko vzame rezervne dele".

Kot smo še izvedeli, je policija ovrgla ovadbo zoper drugega redarja, osumljenega, da je natakarici v kavo brizgnil solzivec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 16:11 20. September 2013.

    Komentatorji, malo preverite zadeve nato pa komentirajte. Ne pa da na pamet pišete bedarije.<br />Kar pa se tiče novinarke K.P. …

  • 13:37 18. September 2013.

    najprej odtujiš potem pa iščeš izgovore.. ccc

  • 13:33 18. September 2013.

    Občina obravnava kaznjiva dejanja ?! Še dve taki občini v Sloveniji pa bodo zaposleni na tožilstvu, sodišču in policiji, ostali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.