Redarji oglobili stanovalce

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Na Kacovi ulici v Mariboru redarji oglobili stanovalce.
Oglej si celoten članek

Parkiranje. “Že dva dneva nam pred blokom redarji pišejo kazni, čeprav so vozila pravilno parkirana. Tukaj smo parkirali več kot 40 let, do zdaj ni bilo še nobenih težav,” se je pritožil bralec.

Na Mestni občini Maribor (MOM) so pojasnili, da so redarji ta teden nadzirali, ali vozniki pravilno parkirajo vozila, med drugim na Kacovi ulici v Mariboru. “V tej ulici ni nikjer dovoljeno parkirati, saj je takoj po uvozu v ulico izrisan prehod za pešce, v nadaljevanju pa promet poteka dvosmerno, pri čemer smerni vozišči nista označeni s talnimi označbami. Parkirna mesta prav tako niso izrisana,” so zapisali na MOM. Dodali so, da so Kacovo ulico začeli urejati tako, da se pešcem, predvsem pa gibalno oviranim ljudem omogoči dostop do uradnih prostorov mestne četrti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 13:21 30. November 2013.

    Mariborčani...večne ofce bebave...to ste želeli...to imate...kretenčka za župančka

  • 13:02 30. November 2013.

    smešen si ti , ker misliš da se moramo vsi kar skoz pritoževat , da se nekaj uredi , namesto …

  • 10:34 30. November 2013.

    Mater, je fajn bit anonimen, pa kar kategorično pošiljati vse nekam, a ne? :) Me zanima, kakšni ljudje s te …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.