Slovenija
19 ogledov

Redarji oglobili stanovalce

obvestilo redarstvo redarji kazen Boštjan Tacol
Na Kacovi ulici v Mariboru redarji oglobili stanovalce.

Parkiranje. “Že dva dneva nam pred blokom redarji pišejo kazni, čeprav so vozila pravilno parkirana. Tukaj smo parkirali več kot 40 let, do zdaj ni bilo še nobenih težav,” se je pritožil bralec.

Na Mestni občini Maribor (MOM) so pojasnili, da so redarji ta teden nadzirali, ali vozniki pravilno parkirajo vozila, med drugim na Kacovi ulici v Mariboru. “V tej ulici ni nikjer dovoljeno parkirati, saj je takoj po uvozu v ulico izrisan prehod za pešce, v nadaljevanju pa promet poteka dvosmerno, pri čemer smerni vozišči nista označeni s talnimi označbami. Parkirna mesta prav tako niso izrisana,” so zapisali na MOM. Dodali so, da so Kacovo ulico začeli urejati tako, da se pešcem, predvsem pa gibalno oviranim ljudem omogoči dostop do uradnih prostorov mestne četrti.

Komentarjev 8
  • Ronald Reagan 13:21 30.november 2013.

    Mariborčani...večne ofce bebave...to ste želeli...to imate...kretenčka za župančka

  • mrki 13:02 30.november 2013.

    smešen si ti , ker misliš da se moramo vsi kar skoz pritoževat , da se nekaj uredi , namesto da bi ŽUPANKOVIČ in ostala "raja" ki se gre BOGOVE malo potelovadila s sivimi celicami in razmislila kaj je življensko ...prikaži več , kaj pa PODJEBAVANE!!.

  • puksicd 10:34 30.november 2013.

    Mater, je fajn bit anonimen, pa kar kategorično pošiljati vse nekam, a ne? :) Me zanima, kakšni ljudje s te v resničnem življenju ... Verjetno svoji ženi ne upate reči da je juha presoljena in da kura ni dovolj pečena. ...prikaži več Župan bo te stvari porihtal, če se boste obrnili nanj, in to zelo hitro. Ampak - ker ste revčki, najbrž niti na občino ne upate. :)))))))