Reševalci v pomoč v prodajalno v Kopru, kjer je uhajala neznana snov

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
V Kopru težave zaradi izpusta neznane snovi v prodajalni.
Oglej si celoten članek

V prodajalni na Ankaranski cesti v Kopru je v soboto zvečer prišlo do izpusta neznane snovi. Okoli 50 ljudi je zaradi dražečega občutka v nosu in ustih ter kašljanja skupaj s prodajalci zapustilo prodajalno, reševalci pa so eni osebi nudili zdravniško pomoč na kraju dogodka. Pristojni še niso ugotovili, za kakšno snov je šlo.

Kot v nedeljskem poročilu navaja center za obveščanje Uprave RS za zaščito in reševanje, so dogodek zaznali v soboto okoli pol osmih zvečer.

Gasilci koprske gasilske brigade so izvedli meritve plinov v prostorih, vendar neznane snovi niso identificirali, zato so aktivirali ekološki laboratorij z mobilno enoto. Tudi njihove meritve niso zaznale posebnih odklonov.

Odgovornim osebam prodajalne so svetovali temeljit pregled vseh hladilnih in prezračevalnih sistemov. O dogodku so bile obveščene pristojne službe, še navaja poročilo centra za obveščanje.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:58 12. Junij 2023.

    par turistov našpricanih z njihovimi deodoranti , in to je to.. ta folk zavohaš na miljo daleč, aja, ste že …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.