Slovenija
1252 ogledov

Reševalci v pomoč v prodajalno v Kopru, kjer je uhajala neznana snov

Dispečerski center 112 rešilec nujna medicinska pomoč reševalec Anže Petkovšek
V Kopru težave zaradi izpusta neznane snovi v prodajalni.

V prodajalni na Ankaranski cesti v Kopru je v soboto zvečer prišlo do izpusta neznane snovi. Okoli 50 ljudi je zaradi dražečega občutka v nosu in ustih ter kašljanja skupaj s prodajalci zapustilo prodajalno, reševalci pa so eni osebi nudili zdravniško pomoč na kraju dogodka. Pristojni še niso ugotovili, za kakšno snov je šlo.

Kot v nedeljskem poročilu navaja center za obveščanje Uprave RS za zaščito in reševanje, so dogodek zaznali v soboto okoli pol osmih zvečer.

Gasilci koprske gasilske brigade so izvedli meritve plinov v prostorih, vendar neznane snovi niso identificirali, zato so aktivirali ekološki laboratorij z mobilno enoto. Tudi njihove meritve niso zaznale posebnih odklonov.

Odgovornim osebam prodajalne so svetovali temeljit pregled vseh hladilnih in prezračevalnih sistemov. O dogodku so bile obveščene pristojne službe, še navaja poročilo centra za obveščanje.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • rd2dmk2 06:58 12.junij 2023.

    par turistov našpricanih z njihovimi deodoranti , in to je to.. ta folk zavohaš na miljo daleč, aja, ste že imuni, ker ste že tolk časa tud sami polni nekih malicij in podobne svinjarije.