Reševali voznika, kriva je bila navigacija

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Reševali voznika, ki je zašel zaradi navigacije
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli pol devete ure zvečer je na območju Šentruperta v občini Laško voznik osebnega avtomobila zašel iz poti in se izgubil v brezpotju. Kriva je bila navigacija, ki je nesrečnega šoferja peljala v napačno smer, tako, da je zašel s poti, se izgubil in znašel v strmem razmočenem terenu, so zapisali na spletni strani centra za obveščanje Republiške uprave za zaščito in reševanje:

"Regijski center za obveščanje Celje je s pomočjo GPS koordinat ugotovil lokacijo voznika, nato pa so posredovali gasilci PGD Laško in PGD Šentrupert nad Laškim, ki so z gasilskimi vozili na štirikolesni pogon dostopili do vozila in ga s pomočjo vitla izvlekli na utrjen teren, nato pa usmerili nazaj na prometno površino," še piše v poročilu centra za obveščanje. 

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 11:11 21. Oktober 2015.

    več al manj če se že zgodi, potem na navigaciji kvečjemu kakšna cesta manjka, nisem pa še slišal da bi …

  • 13:56 20. Oktober 2015.

    In pa napravo je treba poznati in upravljati.

  • 13:23 20. Oktober 2015.

    Pozabil si , da so Žurnalovi in tudi drugi novinarji na ravni otroškega vrtca in imajo fotografije predvsem zaradi sebe.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.