Rešili utapljajočega se moškega

Foto: Žurnal24
V Krškem je 93-letnega moškega med kopanjem obšla slabost. Vode ni mogel zapreti, stanovanje je poplavilo – gasilci so mu vseeno uspeli pomagati.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili s PU Krško, so jih v petek zvečer iz regijskega centra za obveščanje obvestili, da so na Gubčevo v Krškem poslali gasilce, ker naj bi iz enega izmed stanovanj v bloku tekla voda.

Izvedeli so, da naj bi v stanovanju živel starejši moški, ki se na klice ni odzval. "Zaradi suma, da bi lahko bilo ogroženo življenje, in da se prepreči večja materialna škoda, so gasilci in policisti na silo vstopili v stanovanje. Tam so v kopalnici našli sicer živega, a pomoči potrebnega 93-letnika," so zapisali policisti v poročilu.

Gasilci so na kraj dogodka poklicali reševalce, ki so ga po prvi pomoči odpeljali v brežiško bolnišnico. Po prvih infromacijah je moškega med kopanjem obšla slabost in ni mogel več zapreti vode. Ta je nato iztekla iz kopalnice po stopnišču stanovanjskega bloka, kar so opazili drugi stanovalci tega objekta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.