Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

Rešili utapljajočega se moškega

Žurnal24 main
V Krškem je 93-letnega moškega med kopanjem obšla slabost. Vode ni mogel zapreti, stanovanje je poplavilo – gasilci so mu vseeno uspeli pomagati.

Kot so sporočili s PU Krško, so jih v petek zvečer iz regijskega centra za obveščanje obvestili, da so na Gubčevo v Krškem poslali gasilce, ker naj bi iz enega izmed stanovanj v bloku tekla voda.

Izvedeli so, da naj bi v stanovanju živel starejši moški, ki se na klice ni odzval. "Zaradi suma, da bi lahko bilo ogroženo življenje, in da se prepreči večja materialna škoda, so gasilci in policisti na silo vstopili v stanovanje. Tam so v kopalnici našli sicer živega, a pomoči potrebnega 93-letnika," so zapisali policisti v poročilu.

Gasilci so na kraj dogodka poklicali reševalce, ki so ga po prvi pomoči odpeljali v brežiško bolnišnico. Po prvih infromacijah je moškega med kopanjem obšla slabost in ni mogel več zapreti vode. Ta je nato iztekla iz kopalnice po stopnišču stanovanjskega bloka, kar so opazili drugi stanovalci tega objekta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.