"Rešite me, gorim!"

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tragična nesreča na železniški postaji v Nišu. Otrok zagorel, potem ko ga je udaril električni tok. V bolnišnici je poškodbam podlegel.
Oglej si celoten članek

Srbski mediji poročajo o tragični nesreči, ki se je zgodila na železniški postaji v Nišu. Dvanajstletnega dečka je med igro v opuščenih vagonih udaril električni tok, pri čemer ga je vrglo na zemljo in začel je goreti.

Njegov prijatelj je takoj stekel na pomoč. "Zagrabil sem gasilni aparat in pretekel 300 metrov, ko sem videl, da med 10. in 11. peronom gori otrok," je za srbski časnik Blic povedal Dragan Milošević, dežurni gasilec na postaji. "Jokal je in kričal: Rešite me, prosim vas."

Pomočnik direktorja v bolnišnici za otroško kirurgijo in ortopedijo v Nišu Dragoljub Živanović je za časnik potrdil, da je otrok, ki je utrpel težke utekline na 90 odstotkih površine, poškodbam podlegel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.