"Rešitev za LB se nakazuje"

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Janša v Bruslju tudi s kolegom Milovanovićem. "Ideja je obetajoča, to lahko rečemo," je dejal o reševanju vprašanja hrvaških varčevalcev.
Oglej si celoten članek

"Ideja je obetajoča, to lahko rečemo. Vendar pa računamo, da je potreben še kakšen mesec dni preučevanja in usklajevanja, ki se ne bo dogajajo pred kamerami. Če bo šlo vse po tej časovnici naprej, potem lahko imamo na mizi rešitev za odločanje tam nekje sredi prihodnjega meseca," je danes v Bruslju pojasnil premier Janez Janša.

O vprašanju hrvaških varčevalcev se je pogovarjal tudi na četrtkovemu srečanju s hrvaških kolegom Zoranom Milanovićem ob robu proračunskega vrha EU.

Vprašanje prenesenih vlog nekdanje Ljubljanske banke v Zagrebu je odprto in to je problem, ki čisto formalno tudi zaradi sklepa odbora državnega zbora za zunanjo politiko preprečuje začetek postopka za ratifikacijo hrvaške pristopne pogodbe, je pojasnil Janša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:36 9. Februar 2013.

    ti se mal zresni in uporabi tisto malo celic in prenehaj kar vsevprek obtoževat

  • 19:20 8. Februar 2013.

    janša, ni sploh nobenega vprašanja o varčevalcih zagrebške ekspoziture ljubljanske banke. če so oni dajali svojim kredite, naj jih tudi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.