Resnica o mercedesu Luke Mesca

Foto: Saša Despot Luka Mesec na soočenju predsednikov strank
Več medijev je poročalo, da se je Luka Mesec na televizijsko soočenje pripeljal z luksuznim mercedesom, kar naj bi sodeč po naslovih razgalilo kaviar levičarja.
Oglej si celoten članek

A luksuzni mercedes je bil taksi. 

"Prišel sem na Pop TV, ker nisem vedel, da je soočenje v studiu Viba filma, malo za mano je prišel Luka Mesec. Ven je prišel novinar Anže Božič in povedal, da je soočenje na drugi lokaciji. Taksi, s katerim se je Mesec pripeljal na Pop TV, še ni odpeljal, zato je tekel nazaj do njega, jaz sem ga vprašal, če grem lahko z njim," je povedal naš fotograf, ki se je tako po spletu naključij na soočenje pripeljal z Luko Mescem.

Mesec je račun za taksi objavil tudi na svojem profilu na Facebooku in dodal, da je večino časa pešec in kolesar. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 39

  • 11:48 25. Maj 2018.

    Albanec je------FUJ

  • 11:47 25. Maj 2018.

    naj nam pleško javno odkrije svoje rojstne podatke

  • 11:01 25. Maj 2018.

    SDS ni kriva, če si levičarji v Schumacherjevem stilu sposojajo taxi, da probajo mečko. Potem pa med probo dajo napis …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.