Slovenija
56430 ogledov

Resnica o mercedesu Luke Mesca

Luka Mesec na soočenju predsednikov strank Saša Despot soočenje predsednikov vseh strank, parlamentarnih in zunajparlamentarnih strank ter list za državnozborske volitve
Več medijev je poročalo, da se je Luka Mesec na televizijsko soočenje pripeljal z luksuznim mercedesom, kar naj bi sodeč po naslovih razgalilo kaviar levičarja.

A luksuzni mercedes je bil taksi. 

"Prišel sem na Pop TV, ker nisem vedel, da je soočenje v studiu Viba filma, malo za mano je prišel Luka Mesec. Ven je prišel novinar Anže Božič in povedal, da je soočenje na drugi lokaciji. Taksi, s katerim se je Mesec pripeljal na Pop TV, še ni odpeljal, zato je tekel nazaj do njega, jaz sem ga vprašal, če grem lahko z njim," je povedal naš fotograf, ki se je tako po spletu naključij na soočenje pripeljal z Luko Mescem.

Mesec je račun za taksi objavil tudi na svojem profilu na Facebooku in dodal, da je večino časa pešec in kolesar. 

Komentarjev 39
  • dragec 11:48 25.maj 2018.

    Albanec je------FUJ

  • dragec 11:47 25.maj 2018.

    naj nam pleško javno odkrije svoje rojstne podatke

  • Dajanera 11:01 25.maj 2018.

    SDS ni kriva, če si levičarji v Schumacherjevem stilu sposojajo taxi, da probajo mečko. Potem pa med probo dajo napis "taxi" v predal... No en od SDS si je sposodil šolo vožnje in je napisa "šola vožnje" in onega z ...prikaži več imenom šole pospravil v prtljažnik pa ni nihče njemu pripisal, da je inštruktor. To vsi delajo, ker pač probajo avto.