Revolucija pri kuhanju jajc?

Pri Zvezi potrošnikov Slovenije so z nazornim preizkusom pokazali, zakaj je nakup plastičnih modelčkov za kuhanje jajc potrata denarja in časa.
Oglej si celoten članek

V zgornjem videoposnetku Zveze potrošnikov Slovenije (ZPS) lahko vidite, da imate pri kuhanju jajc s plastičnimi modelčki Webis več težav kot koristi, čeprav v reklamah obljubljajo, da je dnevov zoprnega luščenja kuhanih jajc konec. Naletite pa lahko na drugačne in še bolj zamudne težave.

Pri ZPS opozarjajo tudi,, da ni vsaka posoda dobra za kuhanje surovih živil. Na modelčkih Webis oznak, ki bi potrjevala ustreznost, ni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 08:30 21. Marec 2013.

    Takole velik nateg bi si prislužil popolno ignoranco top shopa. Vedno so prodajali "jajca" - tole pa je višek. Grdo …

  • 08:00 21. Marec 2013.

    to je kot kondom za večkratno uporabo..

  • mph
    22:06 19. Marec 2013.

    Z drugimi besedami, 100x bolje ostat pri klasičnem kuhanju. :-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.