Rezultati ankete: Pahor ali Šarec?

Foto: Anže Petkovšek Marjan Šarec in Borut Pahor
Foto: Anže Petkovšek Marjan Šarec in Borut Pahor
Anketa pred drugim krogom predsedniških volitev daje zanimive rezultate.
Oglej si celoten članek

Časnika Dnevnik in Večer sta objavila volilno napoved Ninamedie, ki kaže, da bi v drugem krogu volitev predsednika države, če bi bile volitve danes, Borut Pahor prejel 54,6 odstotka glasov, njegov izzivalec Marjan Šarec pa 35,4 odstotka. To so rezultati na podlagi odgovorov tistih, ki se bodo volitev gotovo udeležili. 

"Nasvet" Pahor razkril, kaj mu je "svetoval" Kučan

Okoli 10 odstotkov vprašanih je bilo neodločenih, ali pa ni želelo odgovoriti, povzema STA.

Slovenija Tu Šarec Pahorju najbolj diha za ovratnik

Rezultati ankete še kažejo, da bi lahko na dejanske rezultate v drugem krogu, ki bo potekal 12. novembra, zelo vplivali različni dejavniki, med njimi tudi vreme.

Pred novim krogom Janša razložil, zakaj ne bo več govoril o "stricih iz ozadja"

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 20:33 30. Oktober 2017.

    Slovenske ovce si ne zaslužijo drugega predsednika kot Pahorja !

  • 03:11 29. Oktober 2017.

    Dobro zavarovana ponudba Zahteva za pomoč pri ponovnem zagonu svojih dejavnosti ali za izvedbo projekta ali za nakup stanovanja. Na …

  • 03:10 29. Oktober 2017.

    Dobro zavarovana ponudba Zahteva za pomoč pri ponovnem zagonu svojih dejavnosti ali za izvedbo projekta ali za nakup stanovanja. Na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.