Ribičem nagajajo delfini

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Ne le da imajo ribiči na Obali težave zaradi goste megle in ribe lovijo z navigacijsko opremo, dodatno jim nagajajo še delfini, ki plašijo ribe, nam je po dopoldanskem ribolovu povedal eden od ribičev.
Oglej si celoten članek

Ulov slovenskih ribičev zadnje dni ni kaj prida, "saj so že nekaj dni v zalivu delfini, ki plašijo ribe in je zato ulov slab,''  je za zurnal24.si povedal športni ribič Valdi iz Lucije.

Fotografije meglene Obale si oglejte v GALERIJI.

Poleg tega imajo ribiči dodatne težave zaradi goste megle na Obali, zato si pri lovljenju rib pomagajo z GPS-om,  satelitskim navigacijskim sistemom. Da megla na Obali še naprej ovira vidljivost, smo danes že poročali – več si lahko preberete v članku Oblaki, dež in megla, kjer pišemo tudi o vremenskih razmerah drugod.

O oljnem madežu, ki naj bi ga ob obali Portoroža opazili v soboto, smo povprašali tudi ribiča, ki pa onesnaženja na morju ni videl.

Pristojna služba za varstvo obalnega morja je prav tako pojasnila, da zaradi goste megle madeža na včerajšnji intervenciji ni opazila.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.