Romuni še kar naprej pobirajo prostovoljne prispevke

Foto: PU Celje
Foto: PU Celje
Romunom, ki so brez ustreznega dovoljenja zbirali prostovoljne prispevke, že drugič v zadnjem tednu zasegli vozilo.
Oglej si celoten članek

Pred trgovskim centrom v Radljah ob Dravi so občani ponovno opazili tujce, ki so pobirali prostovoljne prispevke za gluhe. Romune je policija že obravnavala 22.3., po plačilu glob pa delo očitno nadaljujejo.

Romuni so se s kraja odpeljali z osebnim vozilom znamke Audi A4, karavan izvedbe.
Enaindvajsetletnega romunskega državljana so policisti ustavili na območju Dravograda. V avtu je bil še voznikov sedemindvajsetletni brat ter sopotnici šestindvajsetletna Romunka in
mladoletna Romunka.

Policija je ugotovila, da je šestindvajsetletna državljanka Romunije brez ustreznega dovoljenja zbirala prostovoljne prispevke, zaradi česar so ji policisti izdali plačilni nalog. Ker ni imela denarja za plačilo globe, so ji zaradi zavarovanja izvršitve odvzeli osebno izkaznico.

Policisti so vozniku zaradi zaradi tehnične neizpravnosti vozila izrekli globo in jim odvzeli še registrske tablice. Ker voznik ni imel denarja za plačilo globe, so zaradi zavarovanja izvršitve obvestili finančno upravo RS.

Izvršitelj FURS-a je vozniku zasegel motorno vozilo. To je že drugi zaseg istega vozila v zadnjem tednu dni. Isto vozilo so istemu vozniku zasegli že 21.3.2017. Vozilo so mu vrnili po plačilu globe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 18:39 30. Marec 2017.

    Trikrat morajo priti pred sodnika zaradi beračenja , da bi jih sodnik lahko odstranil iz države za nekaj let . …

  • 16:27 29. Marec 2017.

    Slovenske ovce pa jim pridno dajejo denar.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.