Slovenija > Črna kronika
52 ogledov

Romuni še kar naprej pobirajo prostovoljne prispevke

Obrazec, prostovoljni prispevki, prevara PU Celje
Romunom, ki so brez ustreznega dovoljenja zbirali prostovoljne prispevke, že drugič v zadnjem tednu zasegli vozilo.

Pred trgovskim centrom v Radljah ob Dravi so občani ponovno opazili tujce, ki so pobirali prostovoljne prispevke za gluhe. Romune je policija že obravnavala 22.3., po plačilu glob pa delo očitno nadaljujejo.

Romuni so se s kraja odpeljali z osebnim vozilom znamke Audi A4, karavan izvedbe.
Enaindvajsetletnega romunskega državljana so policisti ustavili na območju Dravograda. V avtu je bil še voznikov sedemindvajsetletni brat ter sopotnici šestindvajsetletna Romunka in
mladoletna Romunka.

Policija je ugotovila, da je šestindvajsetletna državljanka Romunije brez ustreznega dovoljenja zbirala prostovoljne prispevke, zaradi česar so ji policisti izdali plačilni nalog. Ker ni imela denarja za plačilo globe, so ji zaradi zavarovanja izvršitve odvzeli osebno izkaznico.

Policisti so vozniku zaradi zaradi tehnične neizpravnosti vozila izrekli globo in jim odvzeli še registrske tablice. Ker voznik ni imel denarja za plačilo globe, so zaradi zavarovanja izvršitve obvestili finančno upravo RS.

Izvršitelj FURS-a je vozniku zasegel motorno vozilo. To je že drugi zaseg istega vozila v zadnjem tednu dni. Isto vozilo so istemu vozniku zasegli že 21.3.2017. Vozilo so mu vrnili po plačilu globe.

Komentarjev 2
  • Žurnalček 18:39 30.marec 2017.

    Trikrat morajo priti pred sodnika zaradi beračenja , da bi jih sodnik lahko odstranil iz države za nekaj let . Našli so luknjo v zakonu , ker zbiranje prostovoljnih prispevkov NI BERAČENJE ampak kao fol po zakonu nekaj drugega ! ...prikaži več Gnila država , gnila zakonodaja !

  • Johan Spohan 16:27 29.marec 2017.

    Slovenske ovce pa jim pridno dajejo denar.