Ropar z nožem grozil uslužbenki in pobegnil

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Radovljiški policisti so bili včeraj obveščeni o oboroženem ropu v trgovini pri Radovljici. Ropar je z izkupičkom pobegnil.
Oglej si celoten članek

Radovljiški policisti so bili včeraj okoli 11.30 obveščeni o ropu v trgovini na Posavcu pri Radovljici. Z namenom izsleditve storilca so takoj odšli na kraj in ugotovili, da je do prodajalke z nožem v roki pristopil neznani storilec in od nje zahteval denar. Prodajalka mu je denar izročila, nato pa je neznanec peš stekel proti Ljubnem, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Storilca še iščejo

Moški je visok okoli 190 centimetrov, vitke postave, rjavih srednje dolgih las. Oblečen je bil v modro majico z dolgimi rokavi, sivo trenirko, čez obraz pa je imel trikotno ruto sivo-črne barve.

Policisti prosijo vse, ki bi o dogodku ali o storilcu karkoli vedeli, naj to sporočijo na interventno številko policije 113, na anonimni telefon 080 1200 ali na najbližjo policijsko postajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.