Slovenija > Črna kronika
9 ogledov

Ropar z nožem grozil uslužbenki in pobegnil

rop nož Shutterstock
Radovljiški policisti so bili včeraj obveščeni o oboroženem ropu v trgovini pri Radovljici. Ropar je z izkupičkom pobegnil.

Radovljiški policisti so bili včeraj okoli 11.30 obveščeni o ropu v trgovini na Posavcu pri Radovljici. Z namenom izsleditve storilca so takoj odšli na kraj in ugotovili, da je do prodajalke z nožem v roki pristopil neznani storilec in od nje zahteval denar. Prodajalka mu je denar izročila, nato pa je neznanec peš stekel proti Ljubnem, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Storilca še iščejo

Moški je visok okoli 190 centimetrov, vitke postave, rjavih srednje dolgih las. Oblečen je bil v modro majico z dolgimi rokavi, sivo trenirko, čez obraz pa je imel trikotno ruto sivo-črne barve.

Policisti prosijo vse, ki bi o dogodku ali o storilcu karkoli vedeli, naj to sporočijo na interventno številko policije 113, na anonimni telefon 080 1200 ali na najbližjo policijsko postajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.