Roparja brutalno obračunala s trgovko

Foto: Žurnal24
V Beogradu so na zaslišanje pripeljali dva moška, ki sta se med ropom brutalno izživljala nad prodajalko v trgovini. Ta je huje poškodovana, vendar zunaj smrtne nevarnosti.
Oglej si celoten članek

Devetnajstletni Aleksander Marinković in 23-letni Marko Nestorović sta še z enim prijateljem v torek zgodaj zjutraj oropala prodajalno v Beogradu. Čeprav se jim 56-letna prodajalka ni upirala, so jo roparji pretepli z bejzbolsko palico, nato pa jo še porezali z nožem.

"Marinković je bil med aretacijo ves krvav. Maskirne hlače so bile prepojene s krvjo, roke pa je imel krvave do komolcev. Njegov sostorilec Marko Nesterović je bil prav tako krvav, a manj kot Marinković," je za srbski Blic povedal vir, blizu policije. Tretjega storilca še niso prijeli, je pa potrjeno, da je Marinkovićev brat.

Vse skupaj je zabeležila varnostna kamera. "Ko smo gledali posnetke s kamere, smo bili šokirani zaradi brutalnosti roparjev, še posebej Marinkovića, ki je žensko rezal z nožem in jo nato vlekel po trgovini," je še povedal Blicev vir.

Ženska se zdravi na nevrološkem oddelku bolnišnice v Beogradu. Zdravniki pravijo, da je hudo poškodovana in bo potrebovala še nekaj preiskav, vendar je zunaj smrtne nevarnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.